| Moderatör Alımları | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
MyMusic Cemreci Admin
Mesaj Sayısı : 242 Yaş : 30 NeRDeN : Ankara aDıN : Zeynep HePSiDeN SeVDiĞin : Cemre hepsi kızı : sevdğin hayvan : takımın : ♥.•°rep sayısı•.♥ : : Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Moderatör Alımları Cuma Ağus. 15, 2008 4:29 pm | |
| Ad: Yaş: Deneyimin: Msj Sayın: Paylaşımın Ne Kadar: Kaç Saat Online OLuyosun:
Moderatör Şartları:
En Az 15 Paylaşım Yapılmak Gerekir Msj Sayısı en az 60 olmalıdır Başvurusu kabul edilipte ilgisiz olduğu görülen kişilerin modluğu uyarılmaksızın alınacaktır. Moderatörlük başvurunuz kesin kabul edilecek diye bir şart yoktur. Moderatör olmak isteyen üye hergün 2-4 saat online olup aktif olmalıdır. Msj Sayın Yüksek Olmalıdır. Deneyim Olmalıdır.
En son Cemre Kemer(CK) tarafından C.tesi Ağus. 16, 2008 10:01 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
ipek-cemre[kmr] yeni üye
Mesaj Sayısı : 2 NeRDeN : cemrenin yanından aDıN : ipek HePSiDeN SeVDiĞin : cemre RuH hAliM : hepsi kızı : sevdğin hayvan : ♥.•°YokLama°•.♥ * : : ♥.•°rep sayısı•.♥ : : Kayıt tarihi : 15/08/08
| Konu: Geri: Moderatör Alımları Cuma Ağus. 15, 2008 4:35 pm | |
| Ad:ipek Yaş:15 Deneyimin:35 moderatör Msj Sayın:0 Paylaşımın Ne Kadar:0 ama olacak Kaç Saat Online OLuyosun:9-10 saat
Moderatör Şartları:
En Az 15 Paylaşım Yapılmak Gerekir Başvurusu kabul edilipte ilgisiz olduğu görülen kişilerin modluğu uyarılmaksızın alınacaktır. Moderatörlük başvurunuz kesin kabul edilecek diye bir şart yoktur. Moderatör olmak isteyen üye hergün 2-4 saat online olup aktif olmalıdır. Msj Sayın Yüksek Olmalıdır. Deneyim Olmalıdır.
BÜTÜN KURALLARA UYMAYA ÇALIŞACAĞIM | |
|
| |
MyMusic Cemreci Admin
Mesaj Sayısı : 242 Yaş : 30 NeRDeN : Ankara aDıN : Zeynep HePSiDeN SeVDiĞin : Cemre hepsi kızı : sevdğin hayvan : takımın : ♥.•°rep sayısı•.♥ : : Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: Moderatör Alımları Cuma Ağus. 15, 2008 4:38 pm | |
| Canım En Kısa Zamanda Biraz Paylaşım Yap sonra bakarız | |
|
| |
yasemin-deniz Mod Adayı
Mesaj Sayısı : 23 RuH hAliM : sevdğin hayvan : takımın : ♥.•°rep sayısı•.♥ : : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: Moderatör Alımları Cuma Ağus. 15, 2008 4:43 pm | |
| Ad:deniz Yaş:13 Deneyimin:10 s.mod 15 moderatör Msj Sayın:bilmiyorum Paylaşımın Ne Kadar:şuanlık pek yok Kaç Saat Online OLuyosun:eğer moderatör olursam baya bir saat online olurum | |
|
| |
MyMusic Cemreci Admin
| Konu: Geri: Moderatör Alımları Cuma Ağus. 15, 2008 4:48 pm | |
| | |
|
| |
MyMusic Cemreci Admin
| Konu: Geri: Moderatör Alımları Cuma Ağus. 15, 2008 4:57 pm | |
| Cnm Biarzdaha çalış msj sayını yükselt | |
|
| |
lolipopcandy Moderatör
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 30 NeRDeN : oteller diyarından aDıN : çağla HePSiDeN SeVDiĞin : eren & gülçin RuH hAliM : hepsi kızı : sevdğin hayvan : ♥.•°rep sayısı•.♥ : : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: Moderatör Alımları Cuma Ağus. 15, 2008 9:11 pm | |
| Ad:çağla Yaş:14 Deneyimin:5 10 yerde mod luk yaptım co adminlikte 2 kez Msj Sayın:bilmiyorum Paylaşımın Ne Kadar:bya var Kaç Saat Online OLuyosun:6 7 saat falan eğer mod olursam her gün burdayım | |
|
| |
MyMusic Cemreci Admin
| Konu: Geri: Moderatör Alımları Cuma Ağus. 15, 2008 10:08 pm | |
| Masj Biraz Arttır Sanra Tamam Şimdilik Mod Adayısın | |
|
| |
yasemin-deniz Mod Adayı
Mesaj Sayısı : 23 RuH hAliM : sevdğin hayvan : takımın : ♥.•°rep sayısı•.♥ : : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: Moderatör Alımları C.tesi Ağus. 16, 2008 9:18 am | |
| tm cnm bişey dicem ben gruphepsi bölümüne mod olmak istiyorum yasemin yürük eren bakıcı gülçin ergül cemre kemer bu böüme MOD olabilirmiyim | |
|
| |
MyMusic Cemreci Admin
| Konu: Geri: Moderatör Alımları C.tesi Ağus. 16, 2008 9:57 am | |
| Hayır Canım Sadece 3 Yere Mod Olabilirsin | |
|
| |
dyg-eren[bkc] Erenci Admin
Mesaj Sayısı : 107 Yaş : 29 NeRDeN : erenin yanından aDıN : duygu HePSiDeN SeVDiĞin : EREN'M RuH hAliM : hepsi kızı : sevdğin hayvan : takımın : ♥.•°rep sayısı•.♥ : : Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: Moderatör Alımları C.tesi Ağus. 16, 2008 7:59 pm | |
| hmm canım paylaşımların var ama 60 msj ve biraz paylaşım yaparsan istediğin bölümlere mod olabilirsin | |
|
| |
Sena~ O Şimdi Banlı
Mesaj Sayısı : 62 Yaş : 28 NeRDeN : Gülçinimin Kalbinden aDıN : Sena HePSiDeN SeVDiĞin : Gülçin RuH hAliM : sevdğin hayvan : takımın : ♥.•°rep sayısı•.♥ : : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Moderatör Alımları Cuma Ağus. 29, 2008 10:46 am | |
| Ad:Sena Yaş:12 Deneyimin:4 normal modluk 1 süper modluk 1 de adminlik yaptım Msj Sayın:7 ama çoğaltacağım Paylaşımın Ne Kadar:bissürü yaptım Kaç Saat Online OLuyosun:2-4
eyer kabul ederseniz istediğiniz bölüme mod yapbilirsiniz;)Ama grup hepsi bölümünden gülçini seçerseniz sevinirim:D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 107 Yaş : 29 NeRDeN : erenin yanından aDıN : duygu HePSiDeN SeVDiĞin : EREN'M RuH hAliM : hepsi kızı : sevdğin hayvan : takımın : ♥.•°rep sayısı•.♥ : : Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: Moderatör Alımları C.tesi Ağus. 30, 2008 4:35 pm | |
| 60 msj yap mod adayısın (paylaşımda yap) 100 msj moderatör olusun PAYLAŞIM YAPARSAN | |
|
| |
Sena~ O Şimdi Banlı
Mesaj Sayısı : 62 Yaş : 28 NeRDeN : Gülçinimin Kalbinden aDıN : Sena HePSiDeN SeVDiĞin : Gülçin RuH hAliM : sevdğin hayvan : takımın : ♥.•°rep sayısı•.♥ : : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Moderatör Alımları Cuma Eyl. 05, 2008 12:59 pm | |
| dediklerini yaptım artık beni mod yaparmısın??? | |
|
| |
| Konu: Geri: Moderatör Alımları Cuma Eyl. 05, 2008 2:07 pm | |
| cnm 60 mesaj yaparsan mod adayısın dedim 100 msj modsun | |
|
| |
Sena~ O Şimdi Banlı
| Konu: Geri: Moderatör Alımları Cuma Eyl. 05, 2008 6:28 pm | |
| | |
|
| |
| Moderatör Alımları | |
|