Grup Hepsi Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grup Hepsi Fan Sitesi

Grup Hepsi Fan Sitesi

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

cemre'ye menajera azarı

3 posters
YazarMesaj
yasemin-deniz
Mod Adayı
Mod Adayı
yasemin-deniz

RuH hAliM : cemre'ye menajera azarı 1cde452c384064c0d23957766ea1eed3
sevdğin hayvan : cemre'ye menajera azarı 11farezo7yi6
takımın : cemre'ye menajera azarı 2104
♥.•°rep sayısı•.♥ : :
cemre'ye menajera azarı Left_bar_bleue0 / 1000 / 100cemre'ye menajera azarı Right_bar_bleue

cemre'ye menajera azarı Empty
MesajKonu: cemre'ye menajera azarı   cemre'ye menajera azarı Icon_minitimeCuma Ağus. 15, 2008 4:55 pm

Özellikle çocukların ve gençlerin büyük beğeniyle takip ettikleri Hepsi grubundan Cemre, menajerlerinden fazla azar işittiğini söyleyerek ’Ben bu konuda mağdurum’ dedi...

Özellikle çocukların ve gençlerin büyük beğeniyle takip ettikleri Hepsi grubundan Cemre, aynı zamanda menajerleri olan annesinden her zaman daha fazla azar işittiğini söyleyerek ’Ben bu konuda mağdurum’ dedi...

TRT1’de Emel Müftüoğlu ve Şafak Sezer’in sunduğu ’Çifte Kavrulmuş’ programına Hepsi kızları konuk oldu.

Sohbet sırasında konu menajerlerine gelince, Cemre "Ben bu konuda mağdurum. Annem menajerlik yaptığı için hepsinden daha az özgürüm" diyerek içini döktü ve "Yasemin sen anlat" diyerek sözü Yasemin’e bıraktı.

Cemre’yi onaylayan Yasemin ise "Sonuçta Şebnem’in kızı Cemre olduğu için en çok azarı o işitiyor. Cemre ve Eren’e daha çok kızıyor. Cemre avantajlı değil bu konuda dezavantajlı" dedi.

Cemre ise menajerliklerini yapan annesiyle birlikte her yere birlikte gitmekten pek de hoşnut olmadığını şu sözlerle dile getirdi:

"Gezdiğimiz yerlere, arkadaş olduğumuz insanlara çok dikkat ediyoruz. Sonuçta hem çocuk kesimine hitap ediyoruz hem de belli bir çizgimiz var. Mesela tatile gidiyoruz ve canımız bir çılgınlık yapmak istedi diyelim. Onların canı dışarı çıkmak istedi ve çıktılar. Ama ben annemle aynı otelde kalıyorum. Dolayısıyla tüyme durumu da yok. Annem ’Ne yapıyorsun?’ diye de arasa aslında benim ne yaptığımı biliyor ve ben hiç bir zaman hiç bir şey yapamıyorum. Onlara kızarken mesela bana olmaması gereken kelimeleri de sayarak ’Başlıycam ben senin gibi kıza. Böyle yapacağını bilseydim hayatta seni bu gruba almazdım’ diyor. Bana daha çok sert çıkıyor. En büyük fırçayı ben yiyorum."

KAYNAK: TELEVİZYON GAZETESİ
http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=355463

alıntıdr emeğe saygı
Gülçin_Ergül(GE)
GüLçİnCi_AdMiN
GüLçİnCi_AdMiN
Gülçin_Ergül(GE)

RuH hAliM : cemre'ye menajera azarı 69b67fdb902d163f70c7028ce3c39307
sevdğin hayvan : cemre'ye menajera azarı Kkio31mh4
cemre'ye menajera azarı Left_bar_bleue0 / 1000 / 100cemre'ye menajera azarı Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: cemre'ye menajera azarı   cemre'ye menajera azarı Icon_minitimeCuma Ağus. 15, 2008 7:34 pm

ssaol
dyg-eren[bkc]
Erenci Admin
Erenci Admin
dyg-eren[bkc]

Kadın Mesaj Sayısı : 107
aDıN : duygu
HePSiDeN SeVDiĞin : EREN'M
RuH hAliM : cemre'ye menajera azarı 69b67fdb902d163f70c7028ce3c39307
hepsi kızı : cemre'ye menajera azarı Cemofu10
sevdğin hayvan : cemre'ye menajera azarı 2kaplumbagari9jb8
takımın : cemre'ye menajera azarı 2104

MesajKonu: Geri: cemre'ye menajera azarı   cemre'ye menajera azarı Icon_minitimeCuma Ağus. 15, 2008 7:35 pm

tşkler deniz'cim
https://gruphepsiciler.sudanforums.net

cemre'ye menajera azarı
1 sayfadaki 1 sayfası