yasemin-deniz Mod Adayı
Mesaj Sayısı : 23 RuH hAliM : sevdğin hayvan : takımın : ♥.•°rep sayısı•.♥ : : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: nilay kanlıoğlundan hepsiye hakaret Cuma Ağus. 15, 2008 6:18 pm | |
| Show tv de salı akşamları ekrana gelen BENİM ANNEM DANS EDEMEZ adlı programda babasıyla yarışan nilay kanlıoğlu dan hepsiye hakaret jüri üyelerinden Hakan PEKER Nilaya ilerdeki hedefin ne diye sordu nilayda türkiyede hem dans edip hemde şarkı söyliyen bayanlar yok ben şarkıcı olduktan sonra olacak dedi.Nilay kanlıoğlunun bu sözü aklıllara hepsi grubunu getirdi.Hem dans edip hem şarkı söyliyen grup üyelerini düşündemen TÜRKİYEDE HEM DANS EDİP HEM ŞARKI SÖYLİYEN BAYAN VEYA GRUP YOK DİYEN NİLAYIN NEDEN BÖYLE BİR ŞEY DEDİĞİ MERAK KONUSU (YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR)
alıntı başka bir siteden | |
|
MyMusic Cemreci Admin
Mesaj Sayısı : 242 Yaş : 30 NeRDeN : Ankara aDıN : Zeynep HePSiDeN SeVDiĞin : Cemre hepsi kızı : sevdğin hayvan : takımın : ♥.•°rep sayısı•.♥ : : Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: nilay kanlıoğlundan hepsiye hakaret Cuma Ağus. 15, 2008 6:22 pm | |
| Var ya ebn onun.... Azıma yakışmayan laflar edicem Sağol Bitanem
En son Cemre Kemer(CK) tarafından C.tesi Ağus. 16, 2008 10:05 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
yasemin-deniz Mod Adayı
Mesaj Sayısı : 23 RuH hAliM : sevdğin hayvan : takımın : ♥.•°rep sayısı•.♥ : : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: nilay kanlıoğlundan hepsiye hakaret Cuma Ağus. 15, 2008 6:39 pm | |
| | |
|
Gülçin_Ergül(GE) GüLçİnCi_AdMiN
Mesaj Sayısı : 162 RuH hAliM : sevdğin hayvan : ♥.•°rep sayısı•.♥ : : Kayıt tarihi : 15/08/08
| Konu: Geri: nilay kanlıoğlundan hepsiye hakaret Cuma Ağus. 15, 2008 7:33 pm | |
| | |
|
dyg-eren[bkc] Erenci Admin
Mesaj Sayısı : 107 Yaş : 29 NeRDeN : erenin yanından aDıN : duygu HePSiDeN SeVDiĞin : EREN'M RuH hAliM : hepsi kızı : sevdğin hayvan : takımın : ♥.•°rep sayısı•.♥ : : Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: nilay kanlıoğlundan hepsiye hakaret Cuma Ağus. 15, 2008 7:36 pm | |
| LÜTFEN KÖTÜ SÖZ KULLANMAYALIM BU ARADA KONU İÇİN TŞKLER | |
|